Minitőzsde

energiabeszerzési rendszer

Képesek vagyunk kockázati felár mentes vételi ajánlatok megtételére, valamint a tőzsdei ármozgásokat kihasználva, a legkedvezőbb energiaárakat elérni. Ezeken felül folyamatos támogatással segítjük az ügyfeleinket.

Energiabeszerzés - Energymarket24
6 000 GWh VERSENYEZTETETT MENNYISÉG
10 000 KERESKEDŐI AJÁNLAT

20,7% ÁTLAGOS MEGTAKARÍTÁS

Proaktív energiabeszerzés – szakértői támogatással

Az Ön cége megfelelően felkészült, hogy kihasználja az ingadozó energiapiacban rejlő jelentős megtakarítási lehetőségeket? A villamos energia és földgáz beszerzések jól menedzselt beszerzési stratégiával több millió forint forrást szabadíthatnak fel vállalatok számára.

Az energiabeszerzési szakértői díjak megspórolása viszont sokszoros többletköltséget eredményezhet a beszerzési folyamat végére. Ez az alábbi lehetőségek kihasználásával egyszerűen elkerülhető!

Szemmel látható

Eredményesség

Napon belül is elérhető 2,5-5% megtakarítás

Nyugodt időszakokban is 1-2,5% napi, napon belüli mozgás tapasztalható az energiatőzsdéken, ezáltal a végfogyasztói árakban is. Azonban a jelenlegi bizonytalan helyzetben ez elérheti a napi 5-15%-ot is, amit szolgáltatásunkkal azonnal megtakarításként realizálhatnak ügyfeleink.

Rövid távon további 10% feletti megtakarítás

Rövidebb időtávon (2-4 hetes intervallum) a 10-20% közötti mozgás jellemzi a piacokat, ami földgázban 2-4 HUF/kWh, villamos energiában pedig 6-12 HUF/kWh megtakarítást jelenthet.

Gyors reagálás a dinamikusan változó piaci környezetre

Az európai energiaválság okozta volatilis piaci környezet hatására átalakultak, és folyamatosan változnak a fogyasztók számára elérhető ajánlatok konstrukciói. Jelen helyzetben fix árak csak a versenypiaci ügyfelek töredékének, bizonyos szegmensekben érhetőek el, a felhasználók többsége tőzsdei árakhoz indexált szerződéseket kell, hogy kössön a kereskedőkkel, melyek kondícióiban jelentős eltérések figyelhetőek meg. Szolgáltatásunk segítséget nyújt az Önök számára legmegfelelőbb konstrukció kiválasztásához.

Fixálási támogatás

Külön szerződés keretében igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásunk folyamatos, heti rendszerességű rövid összefoglalóval és akár napi szintű szakértői egyeztetéssel az aktuális piaci mozgásokról, az ellátási szerződés szerinti fixálási lehetőségek optimális kihasználásához. Ügyfeleink első kézből jutnak hozzá a legfrissebb piaci információk, ármozgási figyelmeztetésekhez, javaslatokhoz, hogy a saját szerződéses konstrukcióikban rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználhassák.

Igényelje díjmentes konzultációnkat és rendszeres piaci riportunk legfrissebb, bemutató számát!

Komplex szolgáltatáscsomag

az energiabeszerzési folyamat teljes kezelésére

Beszerzési stratégia kialakítása

– ellátási konstrukciók megismerése

Minitőzsde Villámár

– tőzsdei funkció a fix áras ajánlatok legjobb kihasználásához

Minitőzsde Kereskedői ajánlatok

– folyamatos ajánlatkérés

Koncentrált tender

– intenzív ajánlatkérés az optimális időszakokban

Beszerzési szakértői támogatás

– élő, folyamatos rendelkezésre állás

Ellátási szerződés energetikai véleményezése

– hátrányos pontok kiszűrése

Piacelemzés

– folyamatos friss információk, ármozgási figyelmeztetések

Fixálási támogatás

– hosszútávú szakértői együttműködés a versenyeztetési időszak után is

1 000 feletti

közép- és nagyvállalati beszerzési siker

Több mint 1 000 sikeresen lebonyolított közép- és nagyvállalati innovatív beszerzési tender és munkatársaink több 10 éves versenypiaci tapasztalatát felhasználva olyan beszerzési módszertant állítottunk össze, ami megőrzi a hagyományos beszerzésben rejlő értékeket, ugyanakkor kiküszöböli azok gyengeségeit, hibáit a Minitőzsde energiabeszerzési platform segítségével.

Rendszeres

piaci riport és élő energia szakértői támogatás

Szolgáltatásunk részeként – vagy akár önállóan is – kétheti rendszerességgel részletes végfogyasztói szemléletű energiapiaci összefoglalót is nyújtunk partnereink számára. Tapasztalt szakértőink pedig mindig rendelkezésre állnak, hogy Önök naprakészek legyenek az energiapiacot mozgató információkkal és prognózisokkal, a folyamatos konzultáció mellett ezzel plusz támpontot adva a megfelelő időben történő szerződéskötéshez.

Azonnali

döntési lehetőség – pénzügyi versenyelőny

Folyamatos támogatásunkat rendszeresen használó több mint 300 állandó partnerünk azonnal tudomást szerez a lokális mélypontokról. Azonnali döntési lehetőséggel pénzügyi versenyelőnyt biztosítunk ajánlatkérési, kiértékelési időigény miatti késlekedés nélkül. A rendszerünk által bonyolított koncentrált ajánlatkérés és a nagy számú ajánlat kiértékelése nem jelent többé napi terhet számukra.

Teljes versenyeztethető költség

Szolgáltatásunk költsége az elkerülhető költségek töredéke, így már a beszerzési folyamat kezdetén is látható a megtérülés.

Fix áras
szerződés esetében

Indexált áras
szerződés esetében

Egyszerű, folyamatos adminisztrációs tehertől mentes folyamat

Azonnali megoldásainkhoz kérje rövid, díjmentes konzultációnkat, az alap információk megadása után pedig Ön is kihasználhatja az innovatív módszertanunk és tapasztalt szakértőink támogatásának előnyeit!

 

Iparágtól és mérettől függetlenül eredményes megoldás

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években szinte minden iparágból kiemelkedő szereplőkkel dolgozhattunk együtt és az energiapiaci kihívások ellenére szignifikáns megtakarítást realizáltak partnereink!

Partnereink

Használja platformunkat
MÁR MA!

10 + 6 =

Menü

Főoldal

Minitőzsde

Kapcsolat

Cégcsoportunk
Energymarket24 Kft.

1118 Budapest,
Rétköz utca 5.

+36 70 331 75 32
+36 70 466 99 12